6 راه برای دریافت امگا 3 – متخصص تغذیه اصفهان


6 راه برای دریافت امگا 3

چگونه مطمئن می شوید که روزانه از این غذاها به اندازه کافی استفاده می کنید؟ در این مقاله از محل دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، 6 روش برای دریافت امگا 3 را معرفی می کنیم:

1. استفاده از دانه ها و دانه ها:

خوردن تخم مرغ و غلات یکی از بهترین راه ها برای دریافت اسیدهای چرب امگا 3 است. یکی از ساده ترین راه ها برای وارد کردن بذر کتان در رژیم غذایی این است که آن را آسیاب کرده و در سالاد ، سوپ و آبگوشت استفاده کنید. به عنوان میان وعده ، می توانید لوبیا قرمز غنی از اسیدهای چرب امگا 3 بخورید. راه دیگر این است که اسلیک و بادام زمینی بخورید ، اگرچه اسیدهای چرب امگا 3 موجود در آنها بیشتر از گردو و دانه کتان است که این نیز مهم هستند.

2. انواع زنبورها؛

یکی از مواد غذایی مهمی که باید در رژیم غذایی روزانه لوبیا گنجانده شود. یک وعده از هر لوبیا: سویا ، لوبیا سفید و قرمز حاوی 1 گرم اسیدهای چرب امگا 3 هستند. هر پنیر همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است ، به این معنی که مصرف این پنیر نیز یک انتخاب مهم غذایی است.

3. ماهی:

ماهی یکی از غذاهای سرشار از امگا 3 است و 100 گرم ماهی (ماهی پرچرب) حاوی 2 گرم اسیدهای چرب امگا 3 است ، اما هنگام خوردن ماهی باید از خوردن آن خودداری کنید ، اسیدهای چرب امگا 3 آن در فرایند سرخ کردن از بین می رود اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی می تواند خطر ابتلا به تصلب شرایین را کاهش دهد. در یک مطالعه ، محققان دریافتند که خوردن ماهی سرخ کرده هیچ تاثیری در پیشگیری از این بیماری ندارد ، زیرا امگا 3 موجود در ماهی با سرخ شدن تخریب می شود. بهترین انتخاب برای ماهی امگا 3 ، ماهی قزل آلا ، ساردین ، ​​ماهی تن و میگو است.

4. نوع روغن:

امروزه از روغن تخمه آفتابگردان بیش از هر روغن دیگری در خانه و صنعت استفاده می شود و چون روغن تخمه آفتابگردان حاوی اسیدهای چرب امگا 6 است ، میزان امگا 6 مورد استفاده در انسان بیشتر از امگا 3 و عدم تعادل در میزان این دو نوع چربی ناخواسته در بدن. روغن هایی مانند تخم مرغ ، روغن کانولا ، روغن سویا ، روغن گردو ، روغن جوانه و روغن زیتون تصفیه نشده دارای اسیدهای چرب امگا 3 کمی هستند.

در آشپزی از سبزیجات ، زیتون و آجیل استفاده نکنید ، زیرا گرما کارایی این روغن ها را مختل می کند و بهتر است در سالاد استفاده شوند.

5- میوه ها و سبزیجات:

بسیاری از مردم تصور می کنند که فقط ماهی و روغن ها حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند ، اما میوه ها و سبزیجات نیز حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند. از جمله میوه های سرشار از امگا 3 می توان به انواع میوه ها و سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج ، کلم پیچ ، کدو ، کلم بروکلی و گل کلم اشاره کرد.

آووکادو ، خربزه و طالبی همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند.

6 راه برای دریافت امگا 3 |  اصفهان غذای خوب

6. سایر غذاها:

اگر مرغ ها از تخم مرغ شما تغذیه می کنند ، تخم مرغ آنها حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است ، بنابراین همه تخم مرغ ها حاوی اسیدهای چرب امگا 3 نیستند. به جای مصرف مکمل های امگا 3 ، بهتر است از غذاهایی استفاده کنید که حاوی امگا 3 بوده و نیاز بدن به این مواد مغذی را برآورده می کند.

منابع امگا 3 در یک نگاه:

ماهی (مانند ماهی تن ، ماهی آزاد ، ساردین و ماهی)
روغن (مانند زرده تخم مرغ ، روغن سویا و روغن گردو)
آجیل (مانند گردو)
دانه های سویا
دانه ها (مانند تخم مرغ و تخم کدو)
زنبورها (مانند لوبیا قرمز ، سویا و لوبیا سفید)
سیسی شخصی
کدو تنبل و کدو سبز
میوه ها و سبزیجات سبز مانند اسفناج ، کلم بروکلی و گل کلم.


دکتر. رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای طبیعی با رژیم غذایی متعادل و کمیت و نوع رژیم غذایی ، نقش حیاتی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص غذا و تغذیه در اصفهان کلیک کنید.


دکتر. رضا اطمینانانی

اصفهان غذای خوب


موضوعات پیشنهادی:

تراریخته و مغذی است

بررسی اثرات قند

سیگار کشیدن در معرض خطر بالا

اهمیت غذاهای سرد و گرم



دیدگاهتان را بنویسید