۴۶ گروه نظارت بر ذبح دام در استان مرکزی در روز عید قربان نظارت می کنند.


به گزارش خبرگزاری فارس، اراک محمد فتاحی با بیان اینکه ۴۶ گروه نظارتی در روز عید سعید غدیر خم بر کشتار حیوانات در استان مرکزی نظارت می کنند، اظهار داشت: در این راستا ۴۶ گروه نظارتی بر کشتار حیوانات در استان مرکزی نظارت می کنند. آنها مسئول ذبح احشام در روز عید قربان در مرکز مرکزی هستند. استان

وی افزود: ذبح احشام در روز عید قربان در امسان تنها در کشتارگاه های استان مرکزی انجام شد و ناظران ذبح اسلامی برای بازرسی و نظارت بر سلامت و شرع دام های قربانی شده در این مکان ها مستقر هستند. روز. عید سعید قربان از ساعت ۶ صبح الی ۱۴ آماده خدمت رسانی به مردم استان می باشند.

رئیس اداره مرکزی دامپزشکی خاطرنشان کرد: به منظور پیشگیری از بیماری های خطرناک مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت، لازم است مردم از کشتار دام در منزل، معابر و خیابان اکیدا خودداری کنند. و خارج کشتارگاه ها و کشتار دام در کشتارگاه ها و زیر نظر بازرسان شرعی و بهداشتی این اداره کل انجام می شود.

فتاحی تصریح کرد: طبق هماهنگی های انجام شده، تمامی کشتارگاه های شهرستان های استان مرکزی در روز عید سعید قربان از ساعت ۶ صبح الی ۲:۰۰ برای ذبح رایگان دام های خیرین فعال و آماده هستند. . PM

وی استقرار گروه های دائمی بهداشت و نظارت شرعی در کشتارگاه ها و دامداری ها و ادارات دامپزشکی شهرستان ها را بیان کرد.

رئیس اداره مرکزی دامپزشکی افزود: با توجه به احتمال انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF)، توصیه می شود گوشت دام های ذبح شده را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای اتاق نگهداری کنند. . از صفر تا چهار درجه قبل از مصرف سانتیگراد نگهداری شود.

فتاحی گفت: مردم می توانند با شماره تلفن ۱۵۱۲ (سامانه اطلاع رسانی و پاسخگویی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی) و یا شماره تلفن دامپزشکی شهرستان ها تماس حاصل کنند.

انتهای پیام




این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید