10 دروغی که باید درباره رژیم غذایی بدانید! – مشاوره مشاور تلفنی


10 دروغی که باید درباره رژیم غذایی بدانید!

تصورات غلط زیادی در صنایع غذایی وجود دارد. مقاله بدترین نمونه ها را لیست می کند ، اما باید بدانید که اینها تنها چند نمونه از کوه اطلاعات غلط است. در اینجا 10 غذای متعادل بزرگ وجود دارد.

  1. تخم مرغ یک غذای ناسالم است.

تنها چیزی که برای بسیاری از مردم مفید بوده است فقدان غذاهای سالم است. بدترین نمونه ها تخم مرغ هایی هستند که گفته می شود به دلیل فشار خون بالا بیماری های قلبی را افزایش می دهند. اما اخیراً ثابت شده است که رژیم کالج باعث لخته شدن خون نمی شود. در حقیقت ، تخم مرغ های اولیه کلسترول “خوب” را افزایش می دهند و با افزایش خطر بیماری های قلبی مرتبط نیستند.

در حقیقت تخم مرغ یکی از بهترین غذاهای جهان است. تخم مرغ سرشار از مواد مغذی و موادی است که از چشم ما محافظت می کند.

مهمتر از همه ، اگرچه تخم مرغ یک غذای “بسیار چرب” است ، اما آب میوه ها در مقایسه با غذاهای صبحانه به اهمیت کاهش وزن کمک می کند.

  1. چربی کامل برای شما مضر است.

چند دهه قبل ، تصمیم گرفته شد که استفاده بیش از حد از چربی اشباع را به عنوان یک بیماری قلبی در نظر بگیرند. این بر اساس تحقیقات و نتیجه گیری های سیاسی است که کاملا اشتباه ثابت شده است. یک مقاله جامع و جامع که در سال 2010 منتشر شد ، 21 مطالعه اپیدمیولوژیک آینده را با 347،747 مورد بررسی کرد. یافته ها: بین چاقی و بیماری قلبی ارتباطی وجود نداشت.

این ایده که مکمل چربی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد ، یک باور غیرمستقیم است که به امری عادی تبدیل شده است. خوردن چربی های اشباع شده کلسترول HDL (“خوب”) را در خون افزایش می دهد و LDL را از LDL کوچک ، ضخیم (بسیار بد) به LDL بزرگ تبدیل می کند ، که خوب است. هیچ دلیلی وجود ندارد که از خوردن گوشت ، پنیر ، کره و روغن نارگیل بترسید.

  1. همه باید غلات بخورند.

این ایده که فرد باید رژیم غذایی خود را بر اساس دانه ها و دانه ها تنظیم کند ، بی اهمیت است. تغییر کشاورزی تنها در تاریخ توسعه انسان رخ داده است و ژن های ما تغییر چندانی نکرده است. غلات نسبت به سایر غذاهای رایج مانند میوه ها رژیم غذایی کم چربی دارند. آنها همچنین سرشار از یک ماده شیمیایی به نام اسید چرب هستند که مواد معدنی ضروری را در معده متصل کرده و از استفاده بیش از حد آنها جلوگیری می کند. گندم معمولاً در رژیم غذایی مناطق مختلف جهان به عنوان گندم یافت می شود … و گندم می تواند مشکلات سلامتی ، جزئی و جدی ایجاد کند.

گندم حاوی مقدار زیادی پروتئین به نام گلوتن است ، اما شواهدی وجود دارد که نشان می دهد بخش مهمی از مردم به آن حساس هستند. خوردن گلوتن می تواند به معده آسیب برساند ، باعث درد ، تورم ، اسهال ، زخم و خستگی شود. مصرف گلوتن همچنین با اسکیزوفرنی و آتاکسی مخچه ارتباط دارد که هر دو بیماری جدی مغز هستند.

  1. خوردن بیش از حد پروتئین برای استخوان ها و کلیه های شما مضر است.

رژیم غذایی با پروتئین بالا با پوکی استخوان و بیماری های قلبی ارتباط دارد. درست است که پروتئین شهر باعث افزایش دفع کلسیم از استخوان در مدت زمان کوتاه می شود ، اما مطالعات طولانی مدت در واقع تأثیر معکوس را نشان می دهد. در دراز مدت ، پروتئین با بهبود سلامت استخوان و کاهش خطر شکستگی ارتباط دارد. علاوه بر این ، مطالعات هیچ ارتباطی بین مصرف زیاد پروتئین و بیماری کلیوی در سلامت انسان نشان نمی دهد.

در واقع ، دو دلیل اصلی نارسایی کلیه دیابت و فشار خون بالا است که هر دو با پروتئین زیاد پروتئین تشدید می شوند. با این حال ، رژیم غذایی با پروتئین بالا می تواند از نارسایی قلبی و پوکی استخوان جلوگیری کند.

  1. رژیم های کم چرب برای شما مفید است.

آیا می دانید وقتی چربی ها از غذا حذف می شوند چه طعمی دارد؟ خوب ، مانند کارت. هیچ کس طعم آن را دوست ندارد. متخصصان تغذیه این را می دانند ، بنابراین مواد دیگری را به رژیم غذایی خود اضافه می کنند تا چربی کمتری داشته باشند. شیرین کننده هایی مانند شکر ، قند زیاد یا شیرین کننده هایی مانند آسپارتام اغلب با چربی جایگزین می شوند. اما فراموش نکنید که شیرینی های شیرین ، اگرچه کالری بالایی ندارند ، اما بهتر از شکر هستند.

در واقع ، تعدادی از تحقیقات پژوهشی ترکیبات ثابت و چشمگیری از چاقی و انواع بیماری ها از جمله چاقی ، سندرم متابولیک ، دیابت ، نارسایی قلبی ، عملکرد سریع و افسردگی را نشان داده اند. در این محصولات کم چرب ، چربی های طبیعی سالم با چربی های بد جایگزین می شوند.

  1. شما باید مقدار زیادی وعده غذایی کوچک در طول روز داشته باشید.

این ایده که شما باید چند وعده غذایی کوچک در طول روز بخورید تا “متابولیسم خود را حفظ کنید” یک باور رایج است که بی معنی است. درست است که غذا خوردن متابولیسم شما را در طول وعده غذایی افزایش می دهد ، اما مقدار کل غذا میزان مصرف را تعیین می کند ، نه تعداد وعده های غذایی.

این موضوع بارها مورد آزمایش و رد واقع شده است. در مطالعه کنترل شده ، دو گروه مقدار مساوی غذا را با وعده های غذایی زیاد و کم مصرف کردند ، اما در متابولیسم آنها تفاوتی مشاهده نشد.

نتایج مطالعه بر روی مردان چاق نشان داد که شرکت کنندگان در گروه رژیم غذایی 6 از استرس کمتری نسبت به گروه رژیم غذایی 3 برخوردار بودند. این رژیم غذایی “خوردن” نه تنها برای برخی افراد مضر است ، بلکه برای برخی دیگر مضر است.

تغذیه منظم بدن انسان طبیعی نیست.

وقتی مدتی غذا نمی خوریم ، چرخه سلولی به نام اتوفاژی مواد زائد را از سلول های ما پاک می کند. برای شما خوب است که هر از گاهی روزه بگیرید یا غذا نخورید. مطالعات تحقیقی متعدد نشان داده است که خطر سرطان روده بزرگ (چهارمین سرطان شایع که باعث بیشترین مرگ و میر می شود) در افرادی که روزانه 4 وعده غذا می خورند در مقایسه با دو مورد افزایش 90 درصدی را نشان می دهد.

  1. کربوهیدرات ها باید منبع اصلی انرژی در رژیم غذایی باشند.

فرض اساسی همه افراد باید داشتن رژیم غذایی کم چرب باشد ، چربی اشباع شده آنها حدود 60-50 از کل کالری است. این نوع رژیم شامل غلات و قندهای فراوان و غذاهای چرب زیادی مانند گوشت و تخم مرغ است. این نوع رژیم ممکن است برای برخی افراد ، به ویژه افرادی که اغلب لاغر هستند ، خوب عمل کند. اما برای کسانی که چاق هستند یا مبتلا به سندرم متابولیک یا دیابت هستند ، این مقدار چربی اشباع شده حتی خطرناک تر است. این موضوع قبلاً مورد مطالعه قرار گرفته است.

در یک مطالعه کنترل شده ، رژیم های کم چرب و پرچرب با رژیم های پرچرب و کم چرب کاراته مقایسه شد. نتایج معمولاً برای کرباتهای پرچرب و کم چرب مطلوب است.

  1. آب میوه ها و دانه های امگا 6 برای شما عالی هستند.

چربی های اشباع نشده یک غذای خوب محسوب می شوند زیرا برخی از مطالعات نشان می دهد که خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد. اما انواع مختلفی از چربی های پر کننده وجود دارد و همه یکسان نیستند. مهمتر از همه ، ما همه اسیدهای چرب امگا 3 و اسیدهای چرب امگا 6 داریم.

امگا 3 ضد التهاب است و خطر ابتلا به بسیاری از عفونت ها را کاهش می دهد. در حقیقت ، افراد باید ترکیبی متعادل از امگا 6 و امگا 3 داشته باشند. اگر امگا 6 در این مقایسه بسیار زیاد باشد ، می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. تا به امروز ، فراوان ترین امگا 6 موجود در غلات و حبوبات مانند سویا ، ذرت و روغن آفتابگردان است. در طول سیر تکاملی ، انسان ها هرگز به اندازه کافی اسیدهای چرب امگا 6 نداشتند. بدن انسان غیر معمول است.

امگا 3 بخورید و از مکمل های روغن کبد ماهی ماهی استفاده کنید ، اما از غذاهای فرآوری شده و چرب خودداری کنید.

  1. خطر رژیم غذایی کم کربوهیدرات است.

رژیم های کم کربوهیدرات درمان بسیاری از مشکلات بهداشتی رایج در کشورهای مختلف را ممکن می سازد. رژیم های کم چرب مضر هستند و بدون آن نمی توانید مقدار زیادی غذای مناسب تنفس کنید. به زبان ساده ، آنها کار نمی کنند. با این حال ، رژیم های کم چربی (که توسط رژیم گیران و متخصصان تغذیه استفاده می شود) نتایج بهتری را نشان می دهد.

نتایج مطالعات کنترل شده در مورد رژیم های کم چرب در فرش نشان می دهد:

  • علاوه بر کاهش چربی بدن در مقایسه با رژیم های کم کالری ، حتی این رژیم ها هیچ محدودیتی در میزان غذای مصرفی ندارند.
  • آنها فشار خون بالا را تا حد زیادی کاهش می دهند.
  • آنها قند خون را پایین می آورند و علائم دیابت را بهتر از رژیم های کم چرب بهبود می دهند.
  • آنها کلسترول HDL (خوب) را بیشتر افزایش می دهند.
  • کاهش میزان تری گلیسیرید در مقایسه با رژیم های کم چرب رخ می دهد.
  • این پایه کلسترول LDL (بد) را از کوچک ، ضخیم (بسیار بد) به LDL بزرگ تغییر می دهد ، که خوب است.
  • پیروی از رژیم کم چرب بسیار راحت تر از رژیم کم چرب است ، زیرا نیازی به محدود کردن کالری ندارید و در طول روز گرسنه نمی شوید.

با این حال ، بسیاری از متخصصان بهداشت معتقدند که این غذاها بد هستند و رژیم های کم چرب و پرچرب را توصیه می کنند ، اما در واقع رژیم های پرچرب برای شما مفیدتر است.

  1. چربی های چرب شما را چاق می کند.

به نظر می رسد خوردن چربی بدن شما را بزرگتر می کند. زیر پوست ما جمع می شود و آن را نرم و چرب نشان می دهد. خوب ، خوردن چربی قطعاً بدتر خواهد شد. اما آسان نیست. با وجود این واقعیت که چربی کالری بیشتری در هر گرم نسبت به چربی یا پروتئین دارد ، غذاهای پرچرب حاوی افراد چاق نیستند. مانند سایر موارد ، بستگی به شرایط دارد.

رژیم غذایی سرشار از همه غذاها و چربی ها می تواند شما را چاق کند ، اما ربطی به چربی ندارد. در حقیقت رژیم های پرچرب و کم چرب منجر به رژیم های پرچرب بیشتری نسبت به رژیم های کم چرب می شوند.

مشاور با شما صحبت می کند

در این مقاله ، ترجمه به شما عزیز داده شد ، فقط 10 فصل از میزان دقت رایج در باور عمومی ذکر شد. انتخاب و انتخاب بین طیف گسترده ای از اطلاعات موجود بسیار مشکل است. به ویژه در حال حاضر در صنایع غذایی تفاوت های زیادی بین طب سنتی ، طب اسلامی و غذاهای سالم مدرن وجود دارد. اما فراموش نکنید که بهترین انتخاب ایجاد تنوع و تعادل در مصرف غذا است. برگزاری امتحانات سالانه و برآوردن نیازهای خاص. در این میان ، مصاحبه با یک متخصص تغذیه یا متخصص تغذیه و همچنین یک متخصص تغذیه ورزشی ، بهترین گزینه برای شما برای بدنی سالم و از همه مهمتر جسم و ذهن سالم خواهد بود.

مترجم: معصومه کریم نجات

منبع: خط سلامت

دیدگاهتان را بنویسید