گوشت گوسفندی بریانی به سبک مسلمانی | غذای بهتر بهتر است


مدت زیادی است که من یک دستور غذا را در اینجا به اشتراک نگذاشته ام. در واقع ، من از خودم یک سوال اساسی پرسیدم – چه کسی به چند وبلاگ غذایی دیگر نیاز دارد؟ نه

حسینی به مادرش آموخت که دستور العمل هایی را در یوتیوب پیدا کند و با هم دستور العمل های کانال های یوتیوب را امتحان کند. مادرم و دخترم وبلاگ من را جستجو نمی کنند ، راگی idlis آنها مانند شمشیرهای نینجا می شود که می توانید برای آسیب رساندن به مردم پرتاب کنید. اینطور نیست که من به همان اندازه بدبین باشم. با مسخره کردن تلاش های آنها ، البته نه.

با این حال ، من همه اینها را دارم – چرا؟ مهم نیست؟ نوع بحران وجودی در وبلاگ ، مانند بسیاری دیگر امروز ، و شک و تردید در خود. نکات برجسته نویسنده خوب و ریزش مو و کار بی پایان. و نوشتن عقب نشینی می کند. در مورد زنان همیشه اینطور نیست. شما از سهم خودتان بستنی می دهید. به شرطی که مجبور نباشید برای تهیه بستنی بروید. یا مبارزه کنید یا اغوا کردن مردم واگذاری سهم خود آسان ترین است. من فردی تنبل و آرام هستم. من همیشه آماده هستم تا بستنی ، نوشابه و سوپ را رها کنم اگر بتوانم بدون مزاحمت بنشینم.

بنابراین من بیشتر سال جاری نمی نویسم ، اما اخیراً وقتی پست وبلاگ شخصی را مدت ها پیش خواندم ، متن اصلی شامل چند تصویر بود. من به داستان این وبلاگ نویس ، دنیای او ، زندگی او کشیده شدم. به خاطر دارم که چرا در ابتدا وبلاگ نویسی را شروع کردم. همیشه برایم این سوال پیش آمده بود که آیا معلم ریاضی ام همان کوندای (نان) را در خانه می پوشد؟ و اگر او لبخند می زند ، و اگر هر روز رسم می سازد ، اگر دختر زیبای ایسان که پدیکور به من داد ، با هم اتاقی اش بر سر اینکه چه چیزی بخورد دعوا می کند. برای شام و اینکه چگونه عمه روی تردمیل کنار من زنگ می زد و او که همیشه تلفن می کرد دوستان زیادی داشت. قبل از اینکه به من گزارش دهی که به خاطر اشتباه به من تعقیب کرده است. منظورم این است که داستان های مردم مانند پنجره هایی به دنیای متفاوت آنهاست. جذاب و اصلی این چیزی است که من را به نوشتن و خواندن سوق می دهد. من هنوز به آن اعتقاد دارم بنابراین تصمیم گرفتم که بنویسم اگر برای فردی دورتر که می خواهد یک داستان خوب بخواند.

حالا که به شما توضیحات طولانی دادم ، هیچکس نپرسید. من آماده هستم به سراغ دستور العمل واقعی ای که امروز قصد دارم به اشتراک بگذارم ، بروم. منشاء این گوشت گوسفندی بریانی به سبک مسلمان یک ویدیوی یوتیوب (Latheef bhai) است که دوست عزیزم آرتی همراه با بسیاری از بایدها و نبایدها با من به اشتراک گذاشت. با بالاترین امتیاز او برای این دستور غذا. من به دستور او عمل کردم که باید سکوت کند و دستورالعمل را در ویدیو دنبال کند و هیچ ارزشی اضافه نکرد. من همانطور که می گویم عمل می کنم خوشحالم که می توانم گزارش دهم که این فرمول بهترین درمان است. بریانی Biryani بسیار معطر با حداقل مواد تشکیل دهنده و به زیبایی متعادل است. من سادگی این دستور غذا را دوست دارم. هیچ ترکیب فانتزی وجود ندارد و هیچ چیز زیاد نیست. این فرمول در مورد تعادل و هماهنگی است. برای طعم بیرانی بریانی که اشتها آور است. شما فقط به مقدار مناسب روغن و روغن گیاهی نیاز دارید و نیازی به پخت آن به دو روش ندارید. شما باید گوشت زیادی داشته باشید. (یا کمی بیشتر) به برنج اضافه کنید تا طعم کافی پیدا کند. باید صبور باشید و اجازه دهید پیازها قهوه ای شوند. شما باید برنج را تماشا کرده و آن را به موقع آبکش کنید. زیرا حداقل است بنابراین از هیچ ماده یا مرحله ای غافل نشوید.

من این بریانی بریانی را در ابتدای قرنطینه ساختم. وقتی همه ما از ترس گرسنگی سیب زمینی سرخ کرده و گوشت تهیه می کنیم. و ما از مانترا استفاده کرده ایم “در خانه بمانید و غذاهای خانگی بخورید” بیش از حد و وزن آنقدر زیاد کنید که آن را طولانی کنیم. شلوار و شورت من (در واقع ، شورت!) تنگ تر شد. ما برای خرید بیانی دکجی/دابارا بریانی به تنهایی بیرون رفتیم. از ساعت 2 بعد از ظهر ، من نمی خواستم آن را از دست بدهم ، بنابراین عکس را قدم به قدم در عکس گرفتم. مسیر سرانجام ساعت 4:30 یا 5 بعد از ظهر غذا خوردیم ، اما آیا ارزشش را داشت یا چه؟ ما حدود 2 کیلوگرم بریانی بریانی داشتیم ، حتی بریانی بریانی استاندارد ما. ما نیز داریم ما Biryani Biryani را با دوستان و خانواده در همین نزدیکی به اشتراک گذاشتیم. این یک دستور العمل است که من بارها و بارها از آن استفاده خواهم کرد. هر بار که این کار را در سطح dek انجام می دهم

گوسفند بریانی به سبک مسلمانی بریانی

گوسفند بریانی به سبک مسلمانی بریانی

غذا بهتر است

بریانی بریانی معطر با حداقل مواد تشکیل دهنده و به زیبایی متعادل است. من سادگی این دستور غذا را دوست دارم. هیچ ترکیب فانتزی و هیچ چیز اضافی وجود ندارد.

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 1 ساعت 30 دقیقه

دوره غذای اصلی

غذا هندی

  • 1 کیلو گوشت گوسفند تمیز
  • 1 کیلو برنج باسماتی بشویید و به مدت 30 دقیقه خیس کنید.
  • 150 میلی لیتر روغن
  • 50 میلی لیتر گی
  • 1 قاشق سوپخوری دارچین
  • 6-8 هل
  • 10 میخک
  • 400 gm پیاز (4 پوند بزرگ) سوی بنگ
  • 3/4 کاسه زنجبیل سیر چیلی
  • 100 میلی لیتر کشک
  • 2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • 4 قاشق سوپخوری سنگ نمک
  • 6 فلفل سبز سبز کامل نگهداری می شود
  • 2 آب لیمو
  • 300 gm گوجه فرنگی (4 پوند) سوی بنگ
  • 2 کاسه برگ گشنیز + برگ نعناع
  • 1 لیتر اب
  • برنج باسماتی را خوب بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.

  • بشویید ، آبکشی کنید ، آبکش کنید و کنار بگذارید.

  • دکی آلومینیومی بزرگ گرم شده. روغن و روغن را داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ است تمام ادویه جات ترشی جات مانند دارچین ، میخک و هل را اضافه کنید و بگذارید بوی آن بو بگیرد.

  • پیازهای خرد شده را اضافه کرده و گهگاه هم بزنید. صبر کنید تا پیازها در لبه ها طلایی شوند – 6-8 دقیقه.

  • سیر فلفل دلمه ای را اضافه کرده و 3-4 دقیقه دیگر هم بزنید کشک ، فلفل قرمز ، پودر زردچوبه و نصف سنگ نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  • گوجه فرنگی خرد شده و فلفل سبز کامل ، برگ پودینا و برگ گشنیز (یک مشت برای برنج ذخیره کنید) را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. 3-4 دقیقه بپزید نصف آب لیمو را اضافه کنید و بقیه را برای استفاده در حین پخت برنج ذخیره کنید. بره شسته شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  • در یک قابلمه 1 لیتر آب را بجوشانید. آب جوش را روی تاداشی و ماسالای گوشت گوسفندی بریزید. خوب مخلوط کنید روی را بپوشانید و 40 دقیقه بپزید – 1 ساعت تا گوشت گوسفند پخته شود.

  • یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. نمک باقیمانده ، آب لیمو ، برگ نعناع و برگ گشنیز را اضافه کنید .برنج را آبکش کرده و در آب جوش بریزید. فقط چند دقیقه بپزید .برنج کمی طولانی خواهد بود اما کاملاً پخته نشده است. برنج را با استفاده از تابه بریزید یا بردارید و در آبکش بریزید. وقتی تمام برنج در آبکش جمع آوری شد برنج را با ماسالای گوشت گوسفندی در دژجی بریزید ، درب آن را بپوشانید.

  • یک قابلمه داغ بزرگ را روی درب قرار دهید. 5 دقیقه بپزید ، حرارت را کم کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید. حرارت را زیاد کنید و 1 دقیقه بپزید. خاموش کنید و بگذارید همه تنظیمات به مدت 15 دقیقه بماند. بعد از 15 دقیقه ، درپوش را بردارید. بیرون. بیرانی بریانی آماده است خدمت کنید لذت ببرید!

کلمه کلیدی بریانی بریانی گوشت گوسفندی بریانی بریانی

آسان برای چاپ ، PDF و ایمیل.

دیدگاهتان را بنویسید