مزایا و معایب رژیم گرفتن || مزایا و معایب انواع مختلف پنیر چیست؟


فواید و خطرات استفاده از پنیر به طور کلی ، انتخابهای عملی و مهمی در انتخاب پنیرها برای مصرف روزمره انجام می شود. مطالعات نشان داده است که پنیر منبع خوبی از کلسیم و پروتئین است ، اما می تواند دارای چربی اشباع و سدیم بالایی نیز باشد. به همین دلیل شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که خوردن پنیر چه فواید و مضراتی دارد؟ آیا باید رژیم غذایی خود را هر روز کاهش دهیم؟ آیا پنیر مردم را سر و صدا می کند؟

محبوبیت پنیر در سراسر جهان طی 50 سال گذشته افزایش یافته است. به عنوان مثال ، آمارهای رسمی نشان می دهد که پنیر در ایالات متحده از 1970 تا 2009 سه برابر شده است.

در سال های اخیر تعداد زیادی پنیر بوسه وارد بازار شده است. علاوه بر این ، کارخانجات مختلف لبنیات در سال های گذشته اقدام به تولید پنیر کرده اند.

با مشاوره پزشک این مشاوره ها را بصورت آنلاین انجام دهید

برخی افراد به دلیل برو شیر سر عدم تحمل لاکتوز آنها از پنیر شیر اجتناب می کنند زیرا در رژیم کاهش وزن یا به عنوان بخشی از رژیم هستند. غذای گیاهی از محصولات لبنی خودداری کنید.

پنیر فواید زیادی برای سلامتی دارد ، بقیه شگفت انگیز است. اینکه پنیر یک غذای خوب است یا خیر بستگی به مصرف کننده و نوع و میزان پنیر مصرفی دارد.

حقایقی درباره پنیر

هزاران نوع پنیر وجود دارد. البته غذاهای “مزه پنیر” نوعی پنیر نیستند. بسیاری از پنیرها سرشار از سدیم و چربی هستند ، اما مزایای آنها ممکن است از مضرات آنها بیشتر باشد. پنیر طبیعی ، کم چرب و کم سدیم را می توان در بسیاری از وعده های غذایی استفاده کرد.

هر کسی که به لاکتوز حساسیت دارد باید از هر نوع پنیری اجتناب کند. اما برخی از انواع پنیر ممکن است برای کسانی که به لاکتوز حساسیت دارند مفید باشد.

انواع پنیر

مزایا و معایب پزشکان مکمل غذایی

انواع زیادی از پنیر وجود دارد. هر نوع پنیر طعم و ترکیب خاص خود را دارد. پنیر یک افزودنی محبوب برای غذاهای محبوب مانند همبرگر ، پیتزا ، غذاهای مکزیکی ، سالاد و ساندویچ است.

همین پنیر می تواند یک میان وعده باشد. پنیر را می توان به سس ها ، سوپ ها ، بیسکویت ها و سایر غذاها اضافه کرد.

هزاران نوع پنیر وجود دارد. از طعم ملایم تا غلیظ و از ترکیب کم چرب تا زیاد. پنیر را می توان از شیر گاو ، گوسفند ، بز و سایر حیوانات تهیه کرد.

برخی از انواع پنیر عبارتند از:
  • پایین کم دیگر. این نوع پنیر با 2 درصد شیرخشک تهیه می شود.
  • کنار هم. این نوع پنیر از شیر کامل تهیه می شود.
  • پنیر شیر مرطوب نیست. پنیرهای غیر لبنی مانند سویا و مانا برای مصرف کنندگان غیر لبنی مناسب است.
  • شیر کامل. این نوع پنیر به طور معمول حاوی 6 تا 10 گرم چربی در هر اونس (28 گرم) است. از این میان ، 4 تا 6 گرم محتوای چربی شامل چربی های اشباع شده است.
  • فو سیسی پنیرهای تازه پنیری هستند که نه رسیده هستند و نه رسیده. پنیرهای تازه معمولاً مرطوب تر ، ظاهر نرم تر و طعم شیرین تری نسبت به پنیرهای قدیمی دارند. نمونه هایی از پنیرهای تازه شامل ریکوتا ، پنیر خامه ای و ماسکارپونه است.
  • زنان مسن یا مسن. پنیرهای قدیمی تر یا قدیمی تر دارای ساقه بزرگتر هستند و 6 ماه یا بیشتر سن دارند. هرچه روند پیری و سن پنیر طولانی تر شود ، عطر و طعم آن بیشتر یا تندتر می شود. چدار ، سوئیس ، پارمسان مامان گرویر نمونه هایی از پنیر بالغ.
  • سیسی گائوسی محصولاتی مانند پنیر آمریکایی ، پنیر غذایی و پنیر طعم دار را نمی توان به عنوان پنیر طبقه بندی کرد و اکنون باید در نام تجاری ذکر شود. این محصولات قفسه ای طولانی هستند. محصولات حاوی مواد افزودنی مانند تقویت کننده طعم و تقویت کننده طعم هستند.

فواید مهم پنیر

مزایا و معایب پزشکان مکمل غذایی

پنیر دلیل خوبی برای کلسیم است. کلاس یک ماده مهم برای سلامت استخوان ها و دندان ها است. خونریزی، زخم ها را التیام می بخشد و خونریزی طبیعی را حفظ می کند. مردان و زنان 19 تا 50 ساله باید 1000 میلی گرم کلسیم در روز مصرف کنند. یک اونس پنیر چدار 20 درصد از تقاضای این روز را تأمین می کند.

با این حال ، پنیر می تواند کالری ، سدیم و چربی اشباع بالایی داشته باشد. بسته به نوع ، مواد تشکیل دهنده در همه پنیرها می تواند بسیار متفاوت باشد.

به طور معمول ، یک اونس (28 گرم) خامه فرم گرفته شامل موارد زیر است:

  • 80 کالری
  • 0 گرم پروتئین
  • 1 گرم چربی
  • 380 میلی گرم سدیم
  • 150 میلی گرم کلسیم
  • 15 میلی گرم شکر
  • 750 واحد بین المللی (IU) ویتامین A
  • 7 گرم چربی ، شامل 5 گرم چربی اشباع شده.

یک اونس (28 گرم) پنیر چدار معمولاً حاوی موارد زیر است:

  • 120 کالری
  • 7 گرم پروتئین
  • 190 میلی گرم سدیم
  • 200 میلی گرم کلسیم
  • 30 میلی گرم شکر
  • 400 واحد بین المللی (IU) ویتامین A
  • 10 گرم چربی ، شامل 6 گرم چربی اشباع شده.

محصولات پنیری ارزش غذایی یکسانی ندارند و ممکن است سدیم بالایی داشته باشند.

8 فایده پنیر برای سلامتی

مزایا و معایب پزشکان مکمل غذایی

لبنیات یکی از بهترین منابع گرم و سایر مواد مغذی هستند. برخی از فواید خوردن پنیر برای سلامتی عبارتند از:

به حفظ سلامت استخوان ها کمک می کند

کلسیم ، پروتئین ، منیزیم ، روی و ویتامین های A ، D. مامان K موجود در پنیر می تواند برای سلامت استخوان کودکان و نوجوانان استفاده شود پیشگیری از پوکی استخوان بسیار هوشیار باشید.

با این حال ، برخی نظریه ها نشان داده اند که خوردن لبنیات سطح اسید را در بدن افزایش می دهد و این می تواند به استخوان های سالم آسیب برساند نه اینکه آنها را تقویت کند. با این حال ، شواهد علمی این نظر را تأیید نمی کند.

به حفظ سلامت دندان کمک می کند

پنیر می تواند استحکام دندان ها را افزایش دهد. کلسیم در تشکیل دندان بسیار مفید است و پنیر منبع خوبی از کلسیم است. بله ، به نظر می رسد شیر و ماست بدون قند تاثیری یکسان بر سلامت دندان ها ندارند.

فشار خون پایین

سوابق نشان می دهد افرادی که زیاد پنیر می خورند ، با وجود این که پنیر سرشار از چربی و سدیم است ، فشار خون پایینی دارند. پنیر خامه ای طعم شیرین تری دارد و چربی کمی دارد. به طور کلی ، کلسیم می تواند به کاهش فشار خون بالا کمک کند. برای کاهش فشار خون ، چربی کم و قند کم سدیم توصیه می شود.

پنیرهای کم چرب دیگر شامل پنیر خامه ای ، پنیر ریکوتا ، پارمزان ، پنیر فتا و بز و پنیر خامه ای کم چرب است. قبل از خوردن پنیر ، باید اطلاعات تغذیه ای را بررسی کنید ، زیرا سایر پنیرهای کم چرب سدیم اضافه می کنند.

به دلیل قدرت شکستن و فعالیت ، پنیر کم چرب به عنوان یک جزء معمولی رژیم غذایی توصیه نمی شود. ادامه خوردن این نوع پنیر حتی برای کسانی که به دنبال کاهش کالری یا چربی هستند توصیه نمی شود.

به حفظ فشار خون خوب کمک می کند

برخی از پنیرها سرشار از کلسترول و سدیم هستند که می تواند باعث مشکلات قلبی شود. اما در سال 2014 ، محققان نتیجه گرفتند ، محصولات لبنی می توانند منبع خوبی از یک ماده شیمیایی به نام گلوتاتیون باشند. استفاده از این دارو در حفظ سلامت مغز و جلوگیری از آسیب عصبی مرتبط با سن مهم است.

در این مطالعه ، رگ های خونی شرکت کنندگان که پنیر شیر مصرف می کردند بهتر از کسانی بود که از فرنی یا پنیر سویا استفاده می کردند.

اثرات مثبت بر سلامت باکتری ها

پنیر به عنوان عامل ترشح می تواند به تحریک تکثیر سلولی سالم کمک کند. در یک مطالعه کوچک که در سال 2015 منتشر شد ، مصرف پنیر می تواند تأثیر مثبتی بر فشار خون داشته باشد.

وزن مناسب را حفظ کنید

مطالعات نشان داده است که میزان کلسیم بدن افراد دارای شاخص توده بدنی بالا (BMI) به میزان قابل توجهی پایین است. از آنجا که پنیر منبع خوبی از کلسیم است ، ممکن است برای افرادی که رژیم لاغری دارند مفید باشد.

علاوه بر این ، اسیدهای چرب امگا 3 در برخی از انواع پنیر یافت می شود. این داروها تأثیر مفیدی بر سیستم عروقی قلب و مغز دارند.

سلامت سلول ها را بهبود می بخشد

سلول ها برای ترمیم و ترمیم به پروتئین نیاز دارند. یک اونس پنیر چدار می تواند حاوی 7 گرم پروتئین باشد. میزان توصیه شده پروتئین برای هر فرد بستگی به سن ، اندازه بدن و سطح ورزش دارد.

مشکلات و عوارض خوردن پنیر

مزایا و معایب پزشکان مکمل غذایی

رژیم غذایی سرشار از سدیم و چربی های اشباع شده خطر ابتلا به فشار خون بالا ، بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 را افزایش می دهد. گزارش کمیته مشورتی رژیم غذایی 2015 (DGAC) محدود کردن چربی را توصیه می کند. در 20 تا 35 درصد کالری روزانه و پر کردن چربی کمتر از 10 درصد کل کالری این بدان معناست که افرادی که رژیم غذایی 1800 کالری دارند باید کمتر از 18 گرم چربی اشباع شده در روز بخورند.

یک اونس پنیر چدار معمولاً حاوی 120 کالری و 6 گرم چربی اشباع شده است. مصرف بیش از حد چربی می تواند منجر به دیابت ، چاقی و مشکلات قلبی شود.

با این حال ، برخی از مطالعات نشان می دهد که چربی اشباع شده در غذاهای لبنی بدتر از چربی اشباع شده از منابع دیگر است. سدیم را می توان در مقدار زیادی پنیر ، به ویژه کیک های خانگی و پنیرهای طعم دار با پنیر ، یافت.

آسیب به پنیر و هورمون ها

نگرانی ها در مورد وجود استروژن و سایر استروئیدها در محصولات لبنی مطرح شد. سرطان و اختلالات غدد درون ریز از معایب این محصولات است. از سوی دیگر ، برخی افراد ممکن است به انواع خاصی از پنیر حساسیت داشته باشند.

عدم تحمل لاکتوز

فرد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز آنزیم مورد نیاز خود را به اندازه کافی ندارد و قند را به شیر تجزیه می کند. مصرف شیر و فرآورده های شیر در این افراد ممکن است منجر به تورم یا نفس بکش بابا آوا

میزان عدم تحمل لاکتوز بستگی به فرد دارد. یک نفر ممکن است محصولات لبنی قدیمی با سطح لاکتوز پایین ، مانند ماست و پنیر سخت را تحمل کند ، در حالی که دیگران ممکن است به مقدار کمتری از محصولات لبنی پاسخ دهند.

پنیرهای سرد و تازه ، مانند موتزارلا ، ممکن است به افرادی که به لاکتوز تحمل ندارند پاسخ دهند. پنیرهای بهتر مانند چدار و پارمزان سطح لاکتوز کمتری دارند. افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز ممکن است بتوانند مقادیر کمی از این پنیرها را با خیال راحت مصرف کنند.

آلرژی ناشی از واکنش ناسالم به محرک هایی مانند پروتئین شیر ، کازئین یا آب پنیر است. ایمنی هنگام قرار گرفتن در معرض دارو ، آنتی بادی ایمونوگلوبولین E (IgE) تولید شده.

اختلالات آلرژیک شامل احتقان بینی ، اسهال ، اسهال و استفراغ است. در موارد شدیدتر ، ممکن است فرد دچار بثورات پوستی ، اگزما ، لخته شدن خون ، نیومونیا و تبدیل به آنافیلاکسی می شود. این نوع حساسیت می تواند جدی و حتی بالقوه خطرناک باشد. هر کس به شیر حساسیت دارد باید از همه محصولات لبنی از جمله پنیر اجتناب کند.

برو شیر

مزایا و معایب پزشکان مکمل غذایی

قرار گرفتن در معرض گاز ، پروتئینی که در شیر یافت می شود ، می تواند به بدن آسیب برساند و علائمی مانند خارش ، یبوست ، بثورات پوستی و پوست سر ایجاد کند.

برخی از پنیرها قند زیادی دارند. کاهش فسفر می تواند به افراد مبتلا به بیماری قلبی آسیب برساند. وقتی کلیه ها نتوانند مقدار زیادی فسفر را از خون خارج کنند ، می تواند مضر باشد.

ارتباط کلسیم بالا با افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات در برخی از مطالعات مرتبط است ، اما مطالعات دیگر ارتباطی بین این دو نشان نداده است.

مهار کننده های مونوآمین اکسیداز (MAOIs) داروهایی هستند که برای درمان افسردگی و بیماری پارکینسون استفاده می شوند. افرادی که از این داروها استفاده می کنند ممکن است نیاز به اجتناب از غذاهای حاوی اسید آمینه تیرامین داشته باشند. این اسید آمینه عمدتا در پنیرهای بدون چربی ، گوشت پخته ، ترشی ، آبجو و شراب یافت می شود. هرچه سن رژیم غذایی بیشتر باشد ، میزان تیرامین بیشتر است. میگرن و سردرد نیز با مصرف غذاهای حاوی تیرامین ارتباط دارد.

اخرین حرف

پنیر می تواند منبع مهم کلسیم باشد. با این حال ، پنیر باید با احتیاط و سادگی مورد استفاده قرار گیرد.

منبع:

https://www.medicalnewstoday.com/articles/299147

دیدگاهتان را بنویسید