طرز تهیه پنکیک بلغور جو دوسر – دکتر رویا خادمیان


تهیه پنکیک بلغور جو دوسر 1280x720 1 - طرز تهیه پنکیک بلغور جو دوسر

طرز تهیه پنکیک پنکیک

اگر طعم تازه ای برای صبحانه می خواهید ، دستور العمل روز برای شما مناسب است. پنکیک ها بسیار محبوب هستند زیرا سریع و آسان تهیه می شوند و طعم مطبوعی دارند. پنکیک تازه یک انتخاب عالی برای رژیم گیرندگان است. اگر در حال غذا خوردن هستید ، صبح ها پنکیک بخورید تا بتوانید بیشتر بیدار بمانید. پنکیک بلغور جو دوسر علاوه بر طعم دلپذیر ، حاوی برخی از مواد عالی است. دانه های جو از مواد شیمیایی مشتق شده اند که برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است. از سوی دیگر ، خوردن بلغور جو دوسر به کاهش فشار خون و بیماری های قلبی کمک می کند. و منتظر چه هستید؟ بیایید یاد بگیریم که چگونه سریع تکه های گل درست کنیم.

مواد مفید برای تهیه خمیر پنکیک

  • آرد: 2 پیمانه
  • سس جو: 2 پیمانه
  • سرکه قهوه: 1 فنجان
  • بطری پخت: 1 خامه
  • دارچین: نصف نصف قاشق
  • ساته: آفا سیپونیتی
  • شیر: 2 فنجان
  • تخم مرغ: 2 عدد

طرز تهیه پنکیک پنکیک

  • دو فنجان آرد ، یک فنجان نان جو ، بیکینگ پودر ، دارچین و نمک را در این مخلوط بریزید. مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود ؛
  • دو فنجان شیر و دو تخم مرغ را مخلوط کنید ؛
  • آرد را به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید ؛
  • مقداری آرد جو را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
  • قابلمه را بشویید و سرخ کنید ؛
  • پنکیک ها را در قالب قند بزنید ؛
  • هنگامی که گوشه های خوشه منفجر می شوند ، آنها را بچرخانید تا طرف دیگر نیز بپزد.
  • پنکیک ها را در یک کاسه قرار دهید و با عسل یا سس شکلات تزئین کنید.
  • نوش جان.

اطلاعات تغذیه ای در مورد پشم جو

یک پنکیک کامل شیرین دارای 1750 کالری است ، اگر بر 10 تقسیم شود ، هر نفر یک دهم از این مقدار را دریافت می کند. دستور زیر برای یک تکه (یک دهم) این پنکیک است:

  • کالری: 175
  • کربوهیدرات: 34.6 کالری
  • چربی: 2.2 گرم
  • پولوتینی: 7.2 گرم

دیدگاهتان را بنویسید