دکتر تراریخته و مغذی رضا اطمینانانی


تراریخته و مغذی است

در جهان امروز ، تامین مواد غذایی برای افزایش جمعیت بسیار مهم است. این در کشورهای در حال توسعه نگران کننده نیست. زیرا تقریباً همه به غذای کافی و سالم دسترسی دارند. اما در کشورهای در حال توسعه و در حال توسعه ، 70 درصد درآمد به طور معمول صرف غذا می شود که الزامات همه ریز مغذی ها را برآورده نمی کند.

در کشورهای در حال توسعه ، گرسنگی کودکان و مادران پنهان است. این زمانی اتفاق می افتد که غذا تغذیه مناسب را ارائه نمی دهد. به عنوان مثال ، کمبود آهن در کودکان رشد جسمی و توانایی یادگیری آنها را در دوران مدرسه مختل می کند و توانایی آنها را برای انجام فعالیت در بزرگسالان کاهش می دهد. غذاهای طبیعی در چنین کشورهایی از نظر مواد معدنی و ویتامین فقیر هستند و غذاهایی مانند گوشت ، ماهی و سبزیجات بسیار گران هستند.

از سوی دیگر ، تولید غذا نیاز به زمین کشاورزی دارد. در حالی که میزان زمین های کشاورزی محدود است. در چنین حالتی ، ظهور بیوتکنولوژی و تولید محصولات تراریخته و اصلاح شده تغذیه ای یا اصلاح ژنتیکی یک راه مفید و م toثر برای تولید محصولات کشاورزی است. با توجه به تقاضای زیاد برای غذا و محدودیت زمین های کشاورزی ، محصولات پرمحصول و پربازده مورد نیاز است. اصلاح ژنتیکی پیشرفت جدیدی است که امکان شناسایی ، جداسازی ، رونویسی و درج ژن ها را در سایر گیاهان ممکن می سازد. پیدایش هر روز از طریق تغییرات طبیعی تغییر می کند و گونه های جدیدی ایجاد می شود. جهش بنیادی انتقال ژن را بین گونه ها امکان پذیر می کند.

بیوتکنولوژی

بیوتکنولوژی هزینه های غذا را کاهش می دهد و سلامت را ارتقا می بخشد ، راهی جدید و قدرتمند برای بهبود عملکرد کشاورزی و تولید سبزیجات ، کاهش استفاده از حشرات ، توانمندسازی کشاورزان و کاهش هزینه های کشاورزی ، کشاورزی و تغییر نحوه توزیع شجره نامه. فراهمی زیستی آنها در غذا

یکی دیگر از مزایای این علم افزایش میزان ویتامین ها و مواد معدنی و کاهش ترکیبات حساسیت زای طبیعی در غذاها است. بهبود مواد مغذی و مواد مغذی قابل استفاده در ویتامین ها و مواد مغذی در غذاهای اصلی از طریق بیوتکنولوژی و اقتصاد در کشورهای در حال توسعه راهی برای کاهش کمبودهای تغذیه ای است.

در این زمینه سه نبرد مهم وجود دارد:

1- میزان ترکیبات ضد تغذیه ای موجود در غذاها را کاهش دهید تا از تأمین و استفاده از مواد مغذی و ویتامین ها جلوگیری شود.

2- افزایش میزان مواد مغذی و مواد مغذی برای افزایش فراهمی زیستی و جذب مواد معدنی و ویتامین ها.

3- میزان مواد معدنی و ویتامین ها را افزایش دهید.

سم زدایی آنتی بیوتیک ها در غذا: راهکارهای کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای مانند اسید فیلیک به فلزات موجود در دانه ها متصل شده و از استفاده آنها جلوگیری می کند. فیتین اولین نوع فیبر است که در بسیاری از دانه ها و دانه ها ذخیره می شود و جزء مهمی برای جوانه زنی و جوانه زنی بذر است. به همین دلیل ، این ترکیب را نمی توان از دانه ها جدا کرد. بنابراین ، دانشمندان با بازسازی ژن ها و کاهش اسیدیته میزان فسفر موجود در دانه ها را افزایش داده و در نتیجه اسیدیته را کاهش داده و میزان مصرف مواد معدنی را بدون تخریب افزایش می دهند.گیاهان خونی.

افزایش مواد مغذی برای بهبود دسترسی به غذا:

اسیدهای آمینه مانند سیستئین جذب آهن و فلز سفید را افزایش می دهد. با این حال ، میزان غذاهای طبیعی آنها مانند غلات کمتر از گوشت است و افزایش کمی در میزان استفاده از این مواد معدنی را بهبود می بخشد. از آنجا که این ترکیبات اجزای اصلی گیاهان هستند ، افزایش کمی در مقدار آنها بر بدن چنین گیاهانی تأثیر نمی گذارد. با تقویت این ژن ، علاوه بر افزایش میزان آمینو اسیدها و پروتئین ها ، می توان میزان استفاده از مواد معدنی مانند آهن و فلز سفید را نیز افزایش داد. در این راستا ، تحقیقات زیادی برای افزایش ریز مغذی های برنج روی این محصول انجام شده است ، که عنصر اصلی بسیاری از مردم کشورهای در حال توسعه است.

یکی از آنها افزایش میزان آهن در برنج است. فریتین پروتئینی است که آهن را در گیاهان ، حیوانات و باکتری ها ذخیره می کند. ژن فریتین توالی و سنتز شده است در گیاهانی مانند سویا ، نخود فرنگی و ذرت. فریتین در درمان کم خونی مفید است. از سوی دیگر ، استفاده از فریتین گیاهی 50 درصد از مصرف فریتین حیوانات بود. اما آهن سویا فراهمی زیستی زیادی دارد و به خوبی جذب می شود. به همین دلیل دانشمندان مجموعه پروتئین سویا را در برنج معرفی کرده اند. بنابراین ، مس تولید شده دارای محتوای آهن بیشتری بود. آنها همچنین ویتامین A را از طریق بیان ژن انواع برنج تولید کردند ، زیرا آندوسپرم برنج معمولاً کمبود دارد. بنابراین ، برنج فرآوری شده حاوی مقدار زیادی آهن و ویتامین A است.

مردم فقیر

به دلیل ضرر عموم مردم ، غذاهای اصلی غذاهای اصلی هستند و 40 تا 55 درصد از آهن مصرفی را تأمین می کنند. اگر رژیم غذایی 50 درصد از آهن مورد نیاز آنها (به عنوان مثال برنج در بنگلادش) را تأمین کند ، دو برابر شدن مقدار آهن موجود در برنج باعث افزایش 50 درصدی آهن آنها و 50 درصد افزایش استفاده از آهن در مسیرهای غنی شده با برنج خواهد شد. کاهش.

3 درصد از کم خونی ها در زنان رخ می دهد. نشان داده شده است که اثر مکمل آهن در کاهش کم خونی 3 برابر برنج اصلاح شده ژنتیکی است ، اما 100 برابر بیشتر از هزینه برنج اصلاح شده ژنتیکی هزینه دارد. بنابراین ، تولید محصولات تراریخته و تغذیه گران و مقرون به صرفه برای مدت طولانی است.

برای غذاهای مغذی مفید نیست:

بسیاری از چیزها در گیاهانی پرورش می یابند که ارزش غذایی کاملاً مشخصی ندارند اما فواید سلامتی مفیدی دارند. مانند فیتواسترول ها ، فشار خون را کاهش می دهند. به همین دلیل ، مقدار آن در دانه های روغنی از طریق تنوع ژنتیکی افزایش یافته است.

سایر مزایای بیوتکنولوژی:

از طریق بیوتکنولوژی ، می توان محصولاتی از دانه ها ، میوه ها و سبزیجات تولید کرد که طول عمر بیشتری نسبت به سایر محصولات اصلاح نشده دارند. همچنین می تواند برای افزایش طعم ، ظاهر و طعم برخی از محصولات استفاده شود.

از دیگر مزایای بیوتکنولوژی می توان به کاهش عوامل انعقاد خون و مواد شیمیایی اشاره کرد. ماده مغذی اصلی پروتئین است و راه کاهش خطر متوقف کردن بیوسنتز این پروتئین ها است. راه دیگر برای تغییر پایه پروتئینی ، ایجاد پاسخ بد ایمنی است. این کار برای کاهش استرس بادام زمینی ، برنج و گوجه فرنگی انجام می شود. سمومی مانند سولانین موجود در سیب زمینی نیز با ورود ژن اینورتاز مخمر به سیب زمینی کاهش می یابد. نمونه هایی از محصولات تولید شده با این فناوری عبارتند از روغن کانولا و روغن پنبه دانه با اسید استئاریک بالا ، روغن سویا با اسید اولئیک بالا ، تولید برنج غنی از پروتئین و روغن سویا و امگا 3.

غذای تراریخته و خوب اصفهان غذای خوب

نتیجه:

استفاده از فناوری های بدیع و نوآورانه ، تولید غذاهای سالمتر ، غنی تر و کارآمدتر را ممکن می سازد که در حل مشکلات غذایی امروزه در جهان بسیار مفید هستند. کمبود چنین محصولاتی در کشور ما بسیار مهم است و تحقیقات در این زمینه پاسخ بسیاری از بحران های غذایی کشور است.

لازم به ذکر است که هنوز تعداد کمی از مردم در جهان نگران تغییرات ژنتیکی این محصولات هستند و معتقدند نه تنها همه به خوبی شناخته شده اند ، تغییرات و اثرات نامطلوبی که بر روی محصولات یک محصول رخ داده است ، بعداً آثار خود را نشان می دهد.


دکتر. رضا اطمینانانی

اصفهان غذای خوب


دکتر. رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای طبیعی با رژیم غذایی متعادل ، مقدار و نوع رژیم غذایی ، نقش اساسی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص غذا و تغذیه در اصفهان کلیک کنید.


موضوعات پیشنهادی:

منابع غذایی آنتی اکسیدان ها

رابطه بین غذا و احساسات

مزایای رژیم چربی کاراته

چربی مناسب برای حفظ سلامت شما



دیدگاهتان را بنویسید