جایگزین مناسب برای قند – اریتریتول


اعلام شده: 23 سپتامبر 2021

تغییر بزرگ در قند اریتریتول

بیش از یک سال است که شکر یکی از پرکاربردترین شیرین کننده ها است. چای یا قهوه شیرین میل کنید ، کیک یا تنقلات بپزید. استفاده از شکر به عادت همه ما تبدیل شده است و اکنون که علم پیشرفت کرده و ماهیت مضر قند را تشخیص داده است ، به نظر می رسد که ما باید به دنبال رویکرد مناسب دیگری باشیم تا دوست داشته باشیم.

از آنجا که بدن از مصرف بد قند رنج می برد ، بسیاری از مردم در حال جستجوی راهی مناسب برای شیرین کردن آن با چای ، قهوه یا تنقلات هستند. اگرچه یافتن جایگزین قند که حاوی شکر و شیرینی باشد دشوار است و در عین حال بی ضرر است ، شیرینی ها اغلب عوارض جانبی دارند که برای بدن همچنان قابل استفاده است. اریتریتول یکی از این شیرین کننده ها است که در فروشگاه های بهداشتی ایالات متحده یا به صورت آنلاین موجود است. با توجه به مطالعه دقیق خواص شیمیایی این محصول ، انتظار می رود نتایج در بسیاری از مجلات پزشکی منتشر شود ، Eritrital می تواند جایگزین قند برای چای باشد.

اریتریتول چیست؟

در پاسخ به این س Eال که اریتریتول چیست می توان گفت: اریتریتول یک شیرین کننده طبیعی است که به مقدار کم در میوه ها مانند انگور ، گلابی و هندوانه در طبیعت یافت می شود. قدرت شیرین کنندگی آن حدود 70 درصد قند است و همچنین مدت زمان بیشتری برای تصفیه در آب نسبت به شکر به طول می انجامد. این قند معمولاً از نیشکر طی مراحل پخت و تبلور به دست می آید.
پس از آزمایشات بالینی متعدد و سالها تحقیق در مورد فواید و عوارض جانبی آن ، اریتریتول ثابت شده است که راهی م effectiveثر در دیابت است. بله ، تلاش برای یافتن بهترین راه ها برای جایگزینی شکر. اما استفاده از اریتریتول تا آن زمان می تواند از خطری که بسیاری از بزرگسالان با آن روبرو هستند جلوگیری کند.

همچنین بخوانید: تفاوت بین چربی سفید و چربی قهوه ای چیست؟

مزایای اریتریتول به عنوان جایگزین نیشکر

اگر میزان قند مصرفی روزانه خود را ارزیابی کرده و در رژیم غذایی خود شیرینی های معمولی را با شکر جایگزین کنیم ، می توانیم به راحتی میزان مصرف شکر خود را کاهش داده و گامی بزرگ در جهت بهبود سلامت غذای خود برداریم. در اینجا لیستی از فواید شیرین کننده طبیعی اریتریت ، که به عنوان جایگزین خوبی برای دیابت شناخته می شود ، آورده شده است.

  1. مقدار کالری اریتریتول تقریباً وجود ندارد (95 less کمتر از قند). این به این دلیل است که نود درصد اریتریت ها پس از جذب در شریان بدون تغییر از طریق ادرار دفع می شوند. ده درصد آن مستقیماً بدون تحریف در جریان خون به جریان خون دفع می شود. این بدان معنا نیست که باعث افزایش کالری و در نهایت افزایش وزن می شود.
  2. اریتریتول قند خون را افزایش نمی دهد و پانکراس را برای ترشح انسولین تحریک نمی کند. این یک گزینه خوب برای افراد مبتلا به دیابت است ، اگرچه قبل از مصرف باید با پزشک خود مشورت کنند.
  3. حرارت اریتریتال تا 160 درجه سانتیگراد مقاوم است و نمی پوسد.
  4. هیچ خواص سرطانی برای این دارو گزارش نشده است و از سوی دیگر ، مشخص شده است که خواص ضد التهابی آن قادر است داروهای غیر سمی را از بدن خارج کند. هیچ دارویی باعث سرطان نمی شود.
  5. بر خلاف شکر ، اریتریتول نه تنها باعث پوسیدگی دندان می شود ، بلکه باعث کاهش پوسیدگی دندان و اتصال باکتری ها به دندان ها می شود و این یکی از مزایای مهم استفاده از این شیرین کننده است. به عنوان جایگزین قند در صبحانه.
  6. گلبول های قرمز معمولاً در بسیاری از کشورها از جمله ژاپن ، کانادا ، استرالیا ، نیوزلند و اتحادیه اروپا استفاده می شود و در ایالات متحده به عنوان عمومی شناخته شده به عنوان ایمن (GRAS) طبقه بندی می شود.

همچنین بخوانید: شکر یا شکر سفید؟ که بهتر است؟

به طور کلی ، می توان گفت که انتخاب اریتریتول به عنوان مکمل مناسب دیابت می تواند از جهات مختلف به بزرگسالان کمک کند و همچنین از چاقی و دیابت در نوجوانان جلوگیری کند. این نوع مکمل طبیعی ممکن است یک درمان قابل اعتماد برای هر بیماری نباشد ، اما مطمئناً می تواند از هزاران بیماری مرتبط با مصرف زیاد قند جلوگیری کند.

مصرف اریتریتول

در همه مواردی که در طول روز شکر مصرف می کنید ، آشپزی ، چای ، قهوه یا پخت کیک ، برای کسانی که به سیر کردن مایعات خود معتاد هستند ، استفاده از اریتریتول می تواند یکی از راه های عالی باشد.

اریتریتول جایگزین قند در رژیم غذایی است

  1. اریتریتول همچنین اغلب با شیرین کننده های مصنوعی ترکیب می شود و به تنهایی مصرف نمی شود. به همین دلیل است که مصرف زیاد آن می تواند باعث بیماری هایی مانند سردرد ، اسهال و مشکلات گوارشی شود.
  2. مصرف اریتریتول باعث پرخوری می شود. مهمترین نکته در اریتریتول این است که بدن ما نمی تواند این ماده مغذی را بسوزاند و هضم کند. وقتی قند افزایش می یابد ، هورمون ها برای کاهش هوس ترشح می شوند ، اما در اریتریتول ، هوس کاهش نمی یابد و در نهایت منجر به پرخوری می شود.

با توجه به موارد فوق ، هنوز این شبهه وجود دارد که اریتریتول ممکن است م effectiveثرترین روش تبدیل به قند باشد. پزشکان هنوز در تلاش هستند و با حذف جنبه های منفی این شیرین کننده ، رژیم غذایی را برای این شیرین کننده ایجاد می کنند تا استفاده از آن به عنوان جایگزین قند برای شما آسان تر شود.

همچنین بخوانید: پروبیوتیک چیست و چه خواصی دارد؟

ممکن است مشکلاتی در مصرف منطقه ایجاد شود

اگر این شیرینی به طور معمول و کمتر از 50 گرم در روز مصرف شود ، معمولاً عوارضی را نشان نمی دهد. در مقادیر بالای 80 گرم در روز می تواند عوارض جانبی مانند تنگی نفس ، گاز در روده ، اسهال و سردرد ایجاد کند. با این حال ، مانند محصولات زراعی ، به ندرت گزارش هایی از تظاهرات این گیاه وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. زنان باردار و شیرده و افرادی که بیماری قلبی دارند باید قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند.

با مطالعه اثربخشی و اثربخشی این دو محصول و همچنین مقایسه قند و اریتریتول ، به راحتی می توان نتیجه گرفت که استفاده از اریتریتول یک گزینه کامل و مناسب است ، اما نکته مهم این است که در مورد اریتریتال در همه کشورها به جز چند کشور اروپایی. در واقع ، در صورت موجود بودن ، با قیمت بسیار بالایی فروخته می شود. بنابراین اگر قصد تغییر رژیم غذایی و استفاده از این محصول را دارید ، حتما به این نکته توجه کنید.

به طور کلی ، مزایای اریتریتول بسیار زیاد است. با این حال ، با توجه به هزینه بالای این دارو در مقایسه با قند ، که یک نقطه ضعف محسوب می شود ، اریتریتول می تواند به عنوان جایگزینی مناسب برای قند مورد استفاده قرار گیرد. همچنین مهمترین عامل در انتخاب این شیرین کننده جایگزینی قند موجود در رژیم غذایی با بدن و تأیید پزشک است.

منبع:
“اریتریتول: آنچه باید در مورد آن بدانید

این شکر طبیعی قند و سایر گزینه های موجود. “

دیدگاهتان را بنویسید