اهمیت غذاهای سرد و گرم


اهمیت غذاهای سرد و گرم

در حقیقت ، این چهار مخلوط حاوی سودا ، بلغم ، خون و الکل است و خواص آنها باعث نارضایتی افراد می شود. ما چهار صفت داریم دو ویژگی گرم و سرد مهمترین ویژگی در حالی که دو ویژگی دیگر خشک و مرطوب هستند ، اما در مجموع نه ویژگی داریم (4 ویژگی ساده شامل گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و 4 ترکیب اگر چهار ویژگی متعادل در بدن وجود داشته باشد و هیچ کدام بر دیگری غلبه نکند ، ویژگی نهم ، یعنی رفتار ثابت ، پیدا می شود. اهمیت غذای گرم و سرد در اینجا با ترکیب غذای گرم نشان داده می شود. و سردی غذا به شیوه ای متفاوت با نگرش های انسانی ، که به شما امکان می دهد تعادلی را ایجاد کنید که اخلاق خوب را برآورده کند. آمنی ها در مورد اهمیت غذای گرم و سرد ما به شما اطلاعات می دهیم. با ما بپیوندید.

سعدی به زیبایی از سعدی اظهار داشت:

چهار شورشی چندین روز تشویق کردند

از زمانی که یکی از این چهار نفر مدیر شد ، شیرین جان تغییر کرد

دو خلط اصلی که بلغم و سودا نامیده می شوند سمی هستند و افرادی که توسط این دو بلغم کنترل می شوند طبیعت سردی دارند. اما دو مورد دیگر ، خون و شاهدانه ، قلیایی هستند و طبیعت گرم کننده ای دارند.

فیلم این است:

بسیاری از مردم سرماخوردگی عصبانی می شوند. بیشتر آنها سفید هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما به مدت طولانی در بدن آنها باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خواب دارند و اغلب خسته هستند. مردم خونسرد و معمولاً نترس هستند. آنها احساسات خود را می پذیرند و به ندرت بیان می کنند. موهای آنها تمایل به ریزش دارند و به زودی سفید می شوند. از آنجا که سیستم سرماخوردگی آنها فعال است ، اسیدیته خون آنها بالاست و آنها را مستعد ابتلا به بیماری هایی مانند ام اس و پارکینسون می کند. ضعف ها ، نارسایی ها ، نارسایی ها و ضعف ها در این افراد شایع است. عضلات آنها کند و عروق باریک هستند.

پف های گرم:

افراد با شخصیت گرم جذاب تر و جذاب تر هستند ، اما به سرعت می ترسند. آنها اغلب احساس گرما می کنند و به سرعت گرم می شوند. مصرف زیاد شیرینی باعث ایجاد جوش و خارش بدن می شود و باعث می شود آب بیشتری بنوشند. تعداد این افراد کمتر از گروه اول است. بدن آنها در هوای سرد به راحتی گرم می شود ، اما در هوای گرم به راحتی سرد نمی شوند. این افراد پرانرژی ، برون گرا و فعال هستند و احساسات خود را به سرعت بیان می کنند. امروزه ثابت شده است که غذاهای گرم بر سیستم عصبی سمپاتیک تأثیر می گذارد و غذاهای سرد به سیستم پاراسمپاتیک اجازه می دهد. همانطور که می دانید ، برانگیختگی خفیف با افزایش ضربان قلب و پرخونی اعضای بدن همراه است و در بسیاری از اندام ها خواص محرک و فعال کننده است.

رژیم غذایی متوسط:

غذا نیز بین این دو ویژگی (که خفیف است) قرار می گیرد. به عنوان مثال ، در برخی از ادبیات ، شیر ، ماست بره و نان گندم به عنوان غذاهای متوسط ​​نامیده می شود.

اهمیت غذای گرم و سرد غذای خوب اصفهان

غذای گرم:

آرد گندم ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، مرغ اردک و اردک مرغ ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، میوه ها ، سبزیجات ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، سبزیجات ، خربزه ، چای سیاه ، روز خردل ، خرمالو ، ریحان ، ادویه جات معمولی ، نخود فرنگی ، عدس ، نخود فرنگی و تخم مرغ.

غذای سرد:

نان جو ، نخود ، لوبیا ، مرغ ، ماهی ، نوشیدنی های لبنی (شیر ، پنیر ، دوغ و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، ریواس ، پلوآیتو ، بسیاری از میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، کشک ، مرغ ، تمر هندی و زرشک

علائم دیگر با ماهیت متفاوت:

الف) اندازه گیری دمای پوست: گرمی و سردی پوست نشانه گرما و سردی عصبانیت است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) رشد مو: زندگی سریع و سیاه نشانه گرما و سفید کوتاه و روشن نشانه سرما است. کرل نشانه خشکی و صافی نشانه شیر است.

ج) رنگ تینو: بسیاری از افراد خونسرد سفید دارند و پوست گرم و قرمز نشانه گرما است.

د) رویاها: خواب آلودگی نشانه سرما و رطوبت است ، کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) انجام کارها: افراد داغ به سرعت کارها را انجام می دهند ، اما افراد متواضع به آرامی حرکت می کنند.


دکتر. رضا اطمینانانی

اصفهان غذای خوب


دکتر. رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای طبیعی با رژیم غذایی متعادل و مقدار و نوع رژیم غذایی ، نقش حیاتی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص غذا و تغذیه در اصفهان کلیک کنید.


موضوعات پیشنهادی:

چربی مناسب برای حفظ سلامت شما

تراریخته و مغذی است

بررسی اثرات قند

سیگار کشیدن در معرض خطر بالا



دیدگاهتان را بنویسید