استراتژی های تغذیه ای برای سالمندی سالم


منوی غذای سالم

در طول قرن گذشته امید به زندگی انسان در اوایل دهه 20 به طور چشمگیری تغییر کرده است.N.S. میانگین سن هنگام تولد برای زنان و مردان در ایالات متحده 50 سال است. در سال 2021 ، امید به زندگی حدود 77 سال است. (1)انتظار می رود این روند افزایشی در امید به زندگی تا سال 2125 به 85 سال افزایش یابد. لازم به ذکر است که این تغییر عمدتا به دلیل کاهش نرخ های اولیه بیماری است. در نتیجه ، افراد بیشتری در زمان هایی که می توان آنها را به عنوان “سالمند” طبقه بندی کرد ، بیشتر عمر می کنند. در حال حاضر ، 13 population از جمعیت ایالات متحده را افراد بالای 65 سال تشکیل می دهند ، در حالی که 4 in در ایالات متحده است. 1900 (2)بنابراین بحث در مورد اثرات پیری بر فیزیولوژی و متابولیسم مهم است. ترویج سیاست ها و شیوه های بهداشت عمومی که برای سالمندان مفید است

تغذیه مناسب بدون توجه به سن افراد مهم است. زیرا ممکن است به جلوگیری از بیماری هایی مانند پوکی استخوان کمک کند. فشار خون بالا ، بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 و برخی از سرطان ها. با این حال ، تغذیه خوب ممکن است در افراد مسن اهمیت بیشتری داشته باشد. این به دلیل تغییر در محتوای انرژی و مصرف انرژی با افزایش سن است. نقص در تعادل انرژی می تواند توسط عوامل متعددی مانند کاهش گرسنگی و افزایش سیری ایجاد شود. (3)، تغییر در غلظت قند خون (4)، کمبود در تولید هورمون (5)، تغییر در طعم و بو (6)، تنوع غذا را کاهش دهید (7) و عوامل پزشکی و اجتماعی (8)علاوه بر این ، با افزایش سن محققان همچنین متوجه کاهش میزان مصرف انرژی در زمان استراحت بدن شدند.(9) و مقدار انرژی مورد استفاده برای هضم ، جذب و ذخیره مواد غذایی مصرف شده.(10)هنگامی که با هم گرفته می شوند تغییرات متابولیکی که با افزایش سن رخ می دهد ، نیازمند استراتژی های تغذیه ای م effectiveثری است که به افراد مسن کمک می کند تا با افزایش سن سالم بمانند.

استراتژی های تغذیه ای که به سالمندان کمک می کند تا با افزایش سن سالم بمانند

  • شامل غذاهایی که مواد مغذی را بدون کالری اضافی تأمین می کنند ، مانند میوه ها و سبزیجات (انواع و رنگ های مختلف) ، غلات کامل (به عنوان مثال جو دوسر ، نان های سبوس دار). و برنج قهوه ای) ، محصولات لبنی بدون چربی یا کم چرب که با ویتامین غنی شده اند. خوب و کلسیم (مانند شیر ، ماست ، شیر آجیل) ، منابع پروتئین بدون چربی (مانند غذاهای دریایی ، گوشت بدون چربی) طیور و تخم مرغ) و چربی های سالم (مانند گردو ، بادام ، آووکادو) به امید به زندگی سالم کمک می کند.
  • غذاهای پر کالری و کم مواد مغذی (مانند غذاهایی که کالری زیادی دارند را کاهش دهید) (اما آنها دارای مواد مغذی کمی هستند ، مانند چیپس سیب زمینی ، دسر ، محصولات پخته شده ، نوشابه و الکل).
  • چربی های اشباع و ترانس (مانند محصولات حیوانی ، مارگارین ، غذاهای سرخ شده و فرآوری شده) را کاهش دهید.
  • برای اطمینان از هیدراتاسیون کافی و جلوگیری از کم آبی بدن ، هیدراته بمانید. افزایش سن و استفاده از داروهای خاص می تواند بر احساس تشنگی تأثیر بگذارد. افراد مسن باید دو تا سه لیتر مایعات در روز به صورت آب مصرف کنند. (در حالت ایده آل) چای های گیاهی ، آب گوشت یا غذاهای مایع مانند اسموتی و سوپ
  • ورزشهای هدایت شده ACSM را برای افزایش مزایای پیری سالم حفظ کنید. با کاهش خطر سقوط ، شکستگی ، بیماری عروق کرونر قلب توسعه فشار خون بالا برخی از انواع سرطان و دیابت(11)به

نویسندگان: Rohit Ramadoss ، MS ؛ Stella L. Volpe ، Ph.D.، RDN ، FACSM ، ACSM-CEP ، موسسه پلی تکنیک ویرجینیا و دانشگاه ایالتی.

مراجعه کنید

  1. NVSS – امید به زندگی (2021 ، 10 مارس).
  2. 2017 نمایه های آمریکایی های قدیمی تر | progressingstates.org
  3. شواهدی برای بی اشتهایی در پیری: دستگاه گوارش و گرسنگی در بزرگسالان سالم و جوان | مجله آمریکایی فیزیولوژی-تنظیم کننده ، فیزیولوژی یکپارچه و مقایسه ای.
  4. Campfield، LA، Smith، F.J.، Rosenbaum، M.، & Hirsch، J. (1996). بلع انسان: شواهد فیزیولوژیکی اساسی با استفاده از پارادایم اصلاح شده. بررسی علوم عصبی و رفتار بیولوژیکی ، 20 (1) ، 133-137.
  5. راث ، GS (1979). عملکرد هورمون در دوران سالمندی: تغییرات و مکانیسم ها. مکانیسم های پیری و توسعه ، 9 (5) ، 497-514.
  6. Doty، RL، Shaman، P.، Applebaum، SL، Giberson، R.، Siksorski، L.، & Rosenberg، L. (1984). توانایی تشخیص بوها: تغییرات با سن. علوم ، 226 (4681) ، 1441 -. 1443
  7. Mt، F.، & Kj، S. (1985). توصیف فراوانی رژیم غذایی الگوهای غذایی: غذاهای اصلی و متنوع در رژیم غذایی آمریکاییهای مسن تر. مجله انجمن رژیم درمانی آمریکا ، 85 (12) ، 1570–. 1576
  8. De Castro، JM، and Castro ES (1989). الگوهای غذایی خود به خودی انسان: تأثیر حضور دیگران. مجله آمریکایی تغذیه بالینی ، 50 (2) ، 237-247.
  9. فوکاگاوا ، NK ، Bandini ، LG ، و Young ، JB (1990). اثرات سن بر ترکیب بدن و میزان سوخت و ساز بدن در حالت استراحت مجله فیزیولوژی-غدد درون ریز و متابولیسم ، 259 (2) ، E233-E238.
  10. اثرات حرارتی تغذیه در ارتباط با تعادل انرژی در مردان مسن – چکیده – سالنامه تغذیه و متابولیسم 1983 ، جلد 27 ، شماره 1 – ناشران کارگر.
  11. گزارشات علمی | Health.gov.

دیدگاهتان را بنویسید