آیا عطرها پایانی دارند؟


چه یک سرآشپز آماتور باشید یا یک آشپز متخصص ، احتمالاً می دانید که داشتن یک کابینت پر از ادویه جات یکی از رازهای بهبود طعم غذای شما است. آنچه ممکن است ندانید این است که ادویه جات علاوه بر افزایش طعم غذای شما ، می تواند رنگ و روشنایی غذای شما را افزایش دهد.

بسیاری از ادویه جات و گیاهان طبیعی مانند هندوانه ، زردچوبه ، رزماری ، مریم گلی و دارچین دارای خواص دارویی و قابض هستند. علاوه بر این ، شواهد نشان می دهد که مصرف منظم غذاهای حاوی ادویه جات و گیاهان می تواند خطر بیماری های قلبی و بیماری های تنفسی را کاهش دهد.

اگر مدتی سبزیجات و ادویه جات را ذخیره کرده اید ، ممکن است برای خود بپرسید که آیا تمام شده است یا خیر. و چه زمانی نیاز به تغییر دارند؟ این مقاله به مدت زمان ماندگاری گیاهان خشک شده و ادویه جات و چگونگی تشخیص سالم بودن آنها می پردازد.

میز نشیمن از گیاهان و ادویه جات ترشی جات است

سازمان غذا و دارو عطرها را به عنوان “طعم دهنده های میوه ای که می توان آنها را به صورت کامل ، جامد یا آسیاب شده مصرف کرد” تعریف کرده و وظیفه اصلی آنها افزودن عطر و طعم به غذاها است. در دنیای آشپزی ، ادویه جات ترشی جات از عصاره های خشک شده ، ریشه یا برگ گیاهان تهیه می شود.

هنگام تعیین مدت ماندگاری سبزیجات و ادویه جات ترشی جات ، نوع ، روش عمل و نحوه نگهداری آنها باید در نظر گرفته شود. به عنوان مثال ، میوه های خشک بیشتر از میوه های خشک عمر می کنند و هرچه حرکت کمتر باشد ، بیشتر طول می کشد. عمر گیاهان خشک شده معمولاً 1 تا 3 سال است. نمونه هایی از این گیاهان عبارتند از:

  • نقشه برداری
  • پونه کوهی
  • شما هستید
  • رزماری
  • این بو
  • آوا
  • نقشه برداری
  • کوریانو
  • شرح
  • مرزنجوش
  • خیمه

ماندگاری ادویه جات ترشی جات یا پودر گیاهان معمولاً 2-3 سال است. نمونه های رایج عبارتند از:

  • خاکستر سفید
  • سیر خاکستری
  • خاک دارچین
  • سرخ پوست
  • گرد و غبار زردچوبه
  • کاغذ زنگ
  • انجام دهید
  • کاغذ قرمز
  • یک تکه کاغذ قرمز
  • ادویه جات ترشی جات را مخلوط کنید

غلات کامل یا غلات کامل از آنجایی که در معرض هوا ، نور و رطوبت قرار نمی گیرند ، طولانی ترین عمر مفید را دارند. اندازه بزرگ آنها به آنها اجازه می دهد تا بوهای چرب و بوهای ترکیبی بیشتری نسبت به نمونه های خاک حفظ کنند. در حالت ایده آل ، می تواند تا 4 سال دوام بیاورد. نمونه هایی از این عطرها عبارتند از:

  • کاغذ کامل بسازید
  • کوریانو
  • فاتو سیناپی
  • دانه رازیانه
  • زیره
  • دانه زیره سبز
  • جوز هندی هم
  • سلام
  • چوب دارچین
  • پپلی ماگو
  • چوب خشک

نمک از این قاعده مستثنی است زیرا بدون توجه به اندازه و شکل آن ، خوردگی ندارد و می تواند برای همیشه مورد استفاده قرار گیرد.

نحوه تعیین کیفیت ادویه جات ترشی جات

میوه های خشک و ادویه جات دیگر م toثر نیستند یا “خراب نمی شوند”. وقتی گفته می شود عطر خراب است ، به این معنی است که طعم ، قدرت و رنگ خود را از دست داده است. خوشبختانه به نظر نمی رسد استفاده از عطرهای مضر باعث بیماری شود.

اکثر اقلام خریداری شده در فروشگاه بر اساس روز مرتب می شوند تا کیفیت و طعم ادویه جات مشخص شود. اگر نمی دانید چه مدت است عطرهای خود را خریداری کرده اید ، می توانید با مطالعه عطر و طعم آنها کیفیت آنها را تعیین کنید. مقدار کمی بخور را در کف دست بریده یا مالش دهید. اگر عطر ملایم است و طعم آن بی مزه است ، ممکن است زمان خرید عطر جدید فرا رسیده باشد.

روش نگهداری ادویه جات با هدف ماندگاری بالا

کاهش قرار گرفتن عطرها در هوا ، گرما ، نور و رطوبت می تواند عمر گیاهان و ادویه ها را افزایش دهد ، بنابراین کمتر احتمال دارد آنها را دور بریزید و در هزینه شما صرفه جویی شود. در حالی که ذخیره ادویه جات در شیشه های شیشه ای و کنار اجاق گاز ممکن است مناسب و زیبا باشد ، ذخیره آنها در کنار اجاق گاز راه خوبی برای حفظ طعم آنها نیست.

باید در یک مکان سرد ، خشک و تاریک ، مانند انبار ، کشو یا کمد دور از اجاق گاز ، محل مناسبی نگهداری شود. همچنین درب ظرفی که ادویه ها را در آن نگهداری می کنید باید محکم بسته شود و خود ظرف نیز فاقد سوراخ باشد. فنجان های شیشه ای یا سرامیکی انتخاب خوبی هستند زیرا به راحتی تمیز می شوند و از ورود هوا و رطوبت به فنجان جلوگیری می کنند.

بسیاری از افراد نیز از ظروف پلاستیکی استفاده می کنند ، اما معمولاً هوا را در خود نگه می دارند و می توانند رنگ و بوی عطر را جذب کنند. وقتی می خواهید دوباره از آن استفاده کنید ، تمیز کردن آن سخت است.

از ظروف فلزی یا قلع نیز استفاده می شود ، اما از آنجا که فلز ساطع کننده گرما است و بوها باید از منابع حرارتی دور نگه داشته شوند ، این ظروف نیز مناسب نیستند. اگرچه عطر مورد نیاز نیست ، عطرهای قرمز مانند فلفل قرمز وقتی در یخچال خشک می شوند رنگدانه خود را برای مدت طولانی حفظ می کنند.

عطرهایی که حاوی روغن هستند ، مانند کنجد ، در صورت نگهداری در یخچال ، با انجماد از یخ زدگی محافظت می شوند. همچنین به خاطر داشته باشید که شیر می تواند به سرعت به طعم و بافت عطرهای شما آسیب برساند و ممکن است باعث تغییر رنگ شود.

اگر ادویه هایی در ظروف وجود دارد که به عنوان جلا دهنده عمل می کنند ، آنها را دور بریزید. برای اینکه ادویه ها خشک شوند ، باید آنها را با قاشق به غذا اضافه کنید ، اما ظرفی را که ادویه ها را در کنار غذای داغ نگه می دارد ، نیاورید و آن را مستقیماً روی غذا بریزید.

آیا عطرهایی که از بیماری شما جلوگیری کرده اند می توانند؟

نه ، بوی بد نمی تواند شما را بیمار کند. کیفیت عطرهای شما ممکن است بد باشد اما ماندگار نیستند. تاریخ روی بطری محصول نشان می دهد که محصول خریداری شده تازه است (و به یاد داشته باشید ، همان طراوت و طعم بهتر) ، اما همچنان می توانید از آن عطر حتی پس از فرسودگی استفاده کنید. از آنجا که ادویه جات خشک هستند ، رطوبت آنها تحت تأثیر قرار نمی گیرد. آنها معمولاً باکتری ها را تغییر نمی دهند و جذب نمی کنند ، بنابراین شما بیمار نمی شوید.

قاب

گیاهان و ادویه جات نقش مهمی در رضایت و حفظ غذا دارند. ماندگاری میوه ها و ادویه جات خشک 1 تا 4 سال است ، اما ماندگاری دقیق بستگی به نوع ادویه جات و نحوه تولید و ذخیره آنها دارد. به طور کلی ، مصرف ادویه جات ترشی جات که از قبل مثر هستند ، خطرناک نیست ، اما با گذشت زمان طعم خود را از دست می دهند. همیشه عطرهای خود را از گرما ، نور ، هوا و رطوبت دور نگه دارید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند ، آنها را دور بیندازید و از آنها کم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید